Nieuwsarchief

Open Avond donderdag 20 december

door op

Ben jij een christelijke student in Delft of word je er volgend jaar een? Kom dan donderdag 20 december naar onze open avond. Op deze avond zullen we een avond van zang en gebed hebben, gevolgd door een borrel. Wil je van te voren ergens mee eten of na afloop blijven slapen? Geen probleem, mail dan naar pr@vgsd.nl. Tot donderdag 20 december!

EJW 2018

door op

Vorig weekend zijn we met de hele vereninging een weekend weg geweest. Nadat iedereen veilig en wel was aangekomen in Zuid-Limburg kon het EJW (eerstejaarsweekend) dan eindelijk beginnen. Er werd gelijk goed begonnen door middel van een brascompetitie(zie foto), waarbij het fanatisme er vanaf spatte. Vervolgens was het zover: de eerstejaars werden officieel geïnstalleerd als lid van onze mooie vereniging. Deze installatie liep vervolgens over in een gezellige borrel waarbij de late (of eigenlijk de vroege) uurtjes werden aangetikt.

Zaterdag

Nadat iedereen om een uurtje of 11 (brak) uit zijn bed was getrokken en had ontbeten, werd het tijd om wat activiteiten te gaan ondernemen. Het was 26 graden buiten wat betekende dat we goed van de omgeving konden genieten. We splitsten ons op in meerdere groepen. Een groep ging 25 km mountainbiken door het Limburgse heuvelland. Het was erg gaaf om door zo’n mooie omgeving te fietsen. Weer een andere groep ging sightseeën in Aken. Vervolgens was het tijd voor het eten en hadden de tweedejaars een prima stamppot bereid. Om 20:18 was het tijd voor de nieuwe jaargroep 2018 om hun cabaret te presenteren. Dit zat bijzonder goed met elkaar en we hebben met zijn allen goed hard kunnen lachen. Hierna werd het alweer tijd voor een borrel en werden de spelletjes zoals: Kolonisten van Catan en Ticket to Ride uit de kast getrokken. Ondertussen konden we ook nog even genieten van het Nederlands Elftal dat zowaar met 3-0 van Duitsland wist te winnen. Ook deze borrel ging weer tot in de vroege uurtjes door.

Zondag

Op zondag galmde de muziek om iedereen wakker te maken al lekker vroeg door de slaapkamers heen. Het was namelijk tijd om naar de kerk te gaan. Hier hebben we het aanwezigen aantal bijna verdubbeld. Na de dienst hebben we met deze gemeente gezellig koffie gedronken en cake gegeten. De rest van de middag heeft iedereen buiten gezeten. Ook vandaag was het namelijk weer heerlijk weer. Er werden spelletjes gedaan, gevoetbald, het klimrek werd getest en er werd gevolleybald. Na al deze gezelligheid was het alweer tijd om te gaan eten. Het bestuur had een fenomenale lasagne in elkaar geklust. Na dit lekkere eten moesten we helaas onze spullen gaan inpakken en de locatie opruimen. Waarna iedereen weer 2,5 uur terug naar het mooie Delft mocht rijden. Kortom het was een heel tof weekend en we hebben een hele goede tijd met elkaar gehad.

OWee

door op

De OWee is begonnen en ook hier de VGSD te vinden. Kom gezellig langs bij café Bij Ed voor een biertje en gezellige activiteiten. Kijk voor het hele programma en meer informatie op onze oweesite

Open Avond

door op

Binnenkort is er een mogelijkheid om kennis te maken met de VGSD. Dit zal gebeuren donderdag 5 juli beginnende met een barbecue om 18.00. Daarna zullen wij een avond van zang en gebed houden. Dit alles vind plaats in de Immanuelkerk in Delft. Ben je benieuwd naar de VGSD dan is dit een leuke mogelijkheid om een keer langs te komen, want de avond is hierna nog lang niet afgelopen. Je bent ook van harte welkom op soos na de activiteit. Voor meer informatie zie de facebookpagina

Bestuur Sonneveld avond

door op

Donderdagavond was er een enorm gezellige activiteit; namelijk een heuze PUB-Quiz, gehouden op soos. Teams strijden voor de eer, frituurhapjes en een prachtige biologisch afbreekbare bokaal. Dit in combinatie met de Paascongres-presentatie (Komt allen!) zorgde voor een geslaagde, afwisselende avond.

Pagina 1 van de 16, toont 5 resultaten van de 76